Woman writing

Om meg

Jeg er en ganske alminnelig jente på 24 år, bosatt i Oslo. Jeg er egentlig fra Kristiansand, men jeg flyttet hit for å studere til å bli lærer. Jeg har valgt dette fordi jeg elsker å lære bort mine kunnskaper til andre, samtidig som jeg ønsker å være med på å hjelpe barn og unge med å finne sin egen vei her i livet. Jeg tror det kommer til å bli et givende yrke, og mitt mål er å ha en innflytelsesrik utstrålig.

Min reiselyst

Jeg er nysgjerrig av natur, det har jeg alltid vært, og jeg tror dette er noe av det som gjør at jeg egner meg som lærer. Ingen lærere kan vite alt, men de aller fleste er på konstant leting etter ny kunnskap. Dette er vel også noe av det som ligger til grunn for min store reiselyst. Jeg rekker ikke å bli ferdig med èn reise før jeg planlegger en ny. Ingenting gir meg mer energi enn å besøke nye, spennende steder, smake nye, spennende smaker og lukte nye, spennende lukter. Det er så mye der ute som venter på meg, så mye kultur og så mye fin natur.

reiselyst

Dette vil du finne her

Her skriver jeg om alt hjertet begjærer, som regel om reising, men også om mitt liv generelt, og mer om hvorfor jeg brenner slik for å bli lærer. Jeg elsker å skrive, så det å skrive blogg er en fin måte å få ned alle tanker på papir (i dette tilfellet; skjermen) på, og samtidig håper jeg at det kan gi de som leser dette noe. Kanskje kan jeg gi nyttige tips eller dele opplevelser som andre kan kjenne seg igjen i.

Hvor ender jeg opp?

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg vil søke jobber her i Oslo, eller nærmere hjembyen, når jeg er ferdig med utdanningen. På èn måte så savner jeg jo selvsagt hjemmet mitt, de flotte strendene og den sjarmerende hjembyen min. Men samtidig husker jeg svært godt hvor rastløs jeg var etter videregående, og hvor mye jeg ønsket meg vekk. Jeg håper at denne tiden i Oslo vil gi meg litt mer klarhet i hvor jeg vil etablere meg – men foreløpig ligger fokuset mitt på å ha det gøy og å oppleve så mye, og ta inn så mange inntrykk, som mulig. For det er vel det man skal gjøre som ung og lovende, er det ikke det?